Vizos į kitas šalis

 

 

 

 

Vizos į AFGANISTANĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė iki 30 d. Per 12-14 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 217

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • 2 spalvotos vienodos nuotraukos baltame fone;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš Afganistano (jeigu asmuo važiuoja verslo reikalais);
  • Anketiniai duomenys (papildomai: tėvo vardas, pavardė; keliaujančio žmogaus šeimyninė padėtis, namų adresas, telefonas, dabartinės ir prieš tai buvusios darbovietės pavadinimas, adresas, telefonas, pareigos) - pildoma ZIP Travel biure.
 

Vizos į ALŽYRĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė iki 30 d. Per 13-16 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 246

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos pabaigos);
  • 2 spalvotos  nuotraukos baltame fone;
  • Draudimas (minimali draudimo suma 35 000 EUR);
  • Pasirašyta anketa;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Iškvietimas iš Alžyro (turi būti taip pat nusiųstas į Alžyro ambasadą į Varšuvą). Moterims reikia laukti vizos ilgiau;
  • Anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. Nr., ir papildomai vardai tėvų ir sutuoktinio) - pildoma ZIP Travel biure. 
 

Vizos į ETIOPIJĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė iki 30 d. Per 12 -14 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 119

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 1 spalvota nuotrauka  baltame fone;
  • Iškvietimas iš Etiopijos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš Etiopijos;
  • Anketiniai duomenys.
Papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą DHL – 116 EUR.
 

Vizos į GANĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė iki 30 d. Per 7 -9 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 217
Vienkartinė turistinė iki 30 d. Per 12-16 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 142

 

 Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 4 spalvotos vienodos nuotraukos (dar 2 nuotraukos bus reikalingos Ganoje). Viso reikia 6 nuotraukų;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas (jei iškvietimas iš fizinio asmens + kviečiančio žmogaus paso kopija);
  • Skiepai nuo geltonojo drugio;
  • Pažyma iš banko anglų kalba (tinka ne daugiau nei 3 mėnesių senumo banko pažyma) ir pažyma (garantinis raštas) iš darbovietės apie gaunamas pajamas (anglų kalba);
  • Anketiniai duomenys.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

Vizos į GVINĖJĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė viza
Per 10 -14 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 143

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • spalvotos vienodos nuotraukos baltame fone 3x4cm;
  • Dvi užpildytos ir pasirašytos anketos;
  • Iškvietimas iš Gvinėjos arba apmokėta viešbučio rezervacija;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Anketiniai duomenys;
  • Tarptautinė skiepų knygutė nuo Geltonojo Drugio ir Maliarijos (nėra privalomi).

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

Vizos į KAMBODŽĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza
Per 8 -10 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 81

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 spalvotos nuotraukos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Tiksli sienos kirtimo vieta;
  • Anketiniai duomenys.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR .

 

Vizos į KUBĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza
Per 2 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 55

 

Reikalingi dokumentai:

  • Paso kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Anketiniai duomenys.
 

Vizos į LAOSĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d.
Per 8 -10 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 129

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 spalvotos nuotraukos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija;
  • Anketiniai duomenys.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

Vizos į MADAGASKARĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza
Per 7 -9 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 247

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 4 spalvotos nuotraukos;
  • Viebučio rezervacijos kopija;
  • Keturios dvipusės užpildytos ir pasirašytos anketos;
  • Išpirktų lėktuvo bilietų kopija.
  • Anketiniai duomenys. 
 

Vizos į MALAVĮ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d.
Per 12 -16 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 217
Daugkartinė verslo viza iki 6 mėn.
Per 12 -16 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama)

293

 

Reikalingi dokumentai: 

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • Dvi vienodos spalvotos nuotraukos 3,5x4,5cm
  • Dvi užpildytos ir pasirašytos anketos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija; 
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš Malavio (verslo vizai) + kviečiančio žmogaus kontaktai (paso kopiją, adresas, telefonas);
  • Ištrauka iš banko sąskaitos arba pažyma iš darbovietės už 3 mėnesius apie gaunamas pajamas (anglų kalba);
  • Anketiniai duomenys.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

Vizos į MIANMARĄ* (BIRMĄ)

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 28 d.
Per 12 - 15 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 159

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • Dvi užpildytos ir pasirašytos anketos;
  • 2 spalvotos nuotraukos baltame fone; 
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija; 
  • Išpirkto turo patvirtinimas iš turoperatoriaus arba viešbučio kopija;
  • Viza galioja 3 mėnesiai nuo išdavimo (ne pagal skrydžius), todėl prieš užsakant yra būtina patikslinti atvykimo datą;
  • Anketiniai duomenys.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

Vizos į MONGOLIJĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė viza iki 30 d.

Per 5 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama)

Per 10 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama)

232
Vienkartinė viza iki 30 d. 177

 

Reikalinga:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 spalvotos nuotrauka;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija;
  • anketiniai duomenys.
 

Vizos į MOZAMBIKĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza
Per 4 - 5 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 174
Vienkartinė turistinė viza
Per 5 - 7 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 151
Vienkartinė turistinė viza Per 10 - 12 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 125

 

Reikalingi dokumentai:

  •  Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  •  Dvi spalvotos vienodos nuotraukos, keliaujantiems pirmą kartą ir vieną spalvotą nuotrauką tiems, kurie buvo Mozambike per paskutinius dvejus metu;
  •  Viena užpildyta didžiosiomis raidėmis ir pasirašyta anketa (pildyti tik mėlynu arba juodu tušinuku;
  •  Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  •  Viešbučio rezervacijos kopija;
  •  Skiepai nuo geltonojo drugio (patvirtinimas);
  •  Anketiniai duomenys.


Pastaba: viza nuo išdavimo galioja 2 mėn., bet šalyje galima išbūti iki 30 d. Pildant anketą ir nurodant tikslią sienos kirtimo punktą, ambasada šią informaciją siunčia savo pareigūnams pasienyje.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

Vizos į NAMIBIJĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d.
Per 12 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 114

 

ReikalingI dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • Dvi spalvotos vienodos nuotraukos baltame fone (nuotraukų kitoje pusėje yra būtina užrašyti keleivio vardą ir pavardę;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Iškvietimas;
  • Anketiniai duomenys.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

 Vizos į SIRIJĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 15 d.
Per 10 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 105

 

Šiuo metu Sirijos vizų neforminame!

Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 vienodos spalvotos 4x5cm  nuotraukos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija;
  • Išvietimas iš juridinio arba fizinio asmens. Jeigu iš fizinio, tai kvietimas t.b. užtvirtintas Sirijos VRM'e (Vidaus Reikalų Ministerijoje);
  • Anketiniai duomenys.

Pastaba: Viza nuo išdavimo galioja 3 mėnesius. Šalyje nuo ivažiavimo galima būti iki 15 dienų, vėliau yra būtina užsiregistruoti vietineje policijos nuovadoje ir pratęsti(jei reikia) savo vizos galiojimą. Vizos forminimo sąlygos gali keistis. Teirautis biure.

DĖMESIO. Svarbu, kad pase nebūtų nė vieno Izraelio muitinės antspaudo, nes kitaip viza nebus išduota!

 

Vizos į SUDANĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė viza
Per 13 - 18 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 133

 

Šiuo metu Sudano vizų neforminame!

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesiai po vizos galiojimo pabaigos + 3 tušti puslapiai;
  • 2 spalvotos nuotraukos nuotraukos 3,5x4,5 cm.;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš Sudano;
  • Anketiniai duomenys.

DĖMESIO. Svarbu, kad pase nebūtų nė vieno Izraelio muitinės antspaudo, nes kitaip viza nebus išduota!

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

 Vizos į TADŽIKISTANĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 7 d.
Per 5 - 6 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 160
Vienkartinė turistinė viza iki 7 d. Per 8 - 10 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 130
Vienkartinė turistinė viza iki 14 d. Per 5 - 6 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 165
Vienkartinė turistinė viza iki 14 d. Per 8 - 10 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 135
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d. Per 5 - 6 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 170
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d. Per 8 - 10 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 140

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 spalvotos nuotraukos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija;
  • Anketiniai duomenys.
 

Vizos į TANZANIJĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 90 d.
apie 2 savaitės 113

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas  (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 4 spalvotos nuotraukos 3,5 x 4,5 ; 
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas; 
  • Lėktuvų bilietų rezervacijos kopija;
  • Anketiniai duomenys.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

Vizos į TURKMĖNISTANĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė viza iki 30 d.
Per 5 - 6 darbo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 191
Vienkartinė viza iki 30 d. Per 10 - 12 darbo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 139

 

Reikalingi dokumentai:

  • Iškvietimas (patvirtintas migracijos departamento);
  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 spalvotos nuotraukos;
  • Bilietų rezervacijos kopija;
  • Tikslus maršrutas Turkmėnistane;
  • Tiksli sienos kirtimo vieta įvažiuojant į Turkmėnistaną;
  • Anketiniai duomenys.
 

Vizos į VIETNAMĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 14 d.
Per 12 - 14 dabo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 145
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d. Per 12 - 14 dabo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 185

 

Reikalingi dokumentai :

  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  •  2 spalvotos nuotraukos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas;
  • Anketiniai duomenys.   

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

  

Vizos į UZBEKISTANĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 7 d.
Per 7 - 8 dabo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 210
Vienkartinė turistinė viza iki 15 d. Per 7 - 8 dabo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 225
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d. Per 7 - 8 dabo dienas (pridavimo diena neskaičiuojama) 285
Vienkartinė turistinė viza iki 7 d. Per 10 - 12 dabo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 185
Vienkartinė turistinė viza iki 15 d. Per 10 - 12 dabo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 195
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d. Per 10 - 12 dabo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 235


Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • Paso kopija;
  • 1 spalvota nuotrauka baltame fone;
  • Bilietų rezervacijos kopija;
  • Pažymos iš darbo rusų arba anglų kalba apie tai, patvirtinančios, kad asmuo norintis įsigyti vizą, dirba įmonėje nurodant užimamas pareigas;
  • Anketiniai duomenys: sutuoktinio vardas, pavardė, gimimo data; jei žmogus turi giminaičių Uzbekistane, reikia nurodyti jų vardus, pavardes ir giminystės ryšį; jei žmogus ankščiau buvo Uzbekistane, nurodyti kada; jeigu žmogus gimęs Uzbekistane, reikia pažymos iš migracinės tarnybos - nuo kada gyvena Lietuvoje ir turi LR pilietybę. Pažyma turi būti išversta į rusų kalbą ir patvirtinta notaro;
  • IŠKVIETIMAS iš Uzbekistano URM (Užsienio Reikalų Ministerijos). Jei iškvietimo nėra, tuomet tai galima sutvarkyti mūsų agentūroje, užsakant ir apmokant už viešbutį visam buvimo šalyje laikotarpiui (PVZ: vyksta 1 mėnesiui, tada ir viešbutis turėtų būti 30-čiai dienų).
 

Vizos į ZAMBIJĄ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d. Per 12 dabo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 126

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 nuotraukos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš Zambijos;
  • Anketiniai duomenys;
  • Skiepai nuo maliarijos, geltonojo drugio.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

Vizos į ZIMBABVĘ

VIZOS TIPAS VIZOS PADARYMO LAIKOTARPIS KAINA EUR
Vienkartinė turistinė viza iki 30 d. Per 12 dabo dienų (pridavimo diena neskaičiuojama) 126

 

Reikalingi dokumentai:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 spalvotos  nuotraukos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš Zimbabvės;
  • Anketiniai duomenys;
  • Skiepai nuo geltonojo drugio.

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą DHL – 116 EUR.

 

 

Turite klausimų? Skambinkite mums tel.: 8 700 555 25, rašykite el.paštu: info@ZipTravel.lt, užeikite į ZIP Travel biurą KAUNE (Kęstučio g. 57-1) ar VILNIUJE (Klaipėdos g. 7 B - 12) arba užpildykite žemiau pateiktą užklausą:




Vizos į kitas šalis







* – pažymėti laukai yra privalomi