Vizos į PAR

Vizos į PAR (Pietų Afrikos Respubliką)

 

PAR VIZA  LR PILIEČIAMS
VIZOS TIPAS FORMINIMO TERMINAS KAINA, Eur
Turistinė 3 mėn.
apie 15-20 D.D. 114 Eur

 

PASTABA: kartais vizos įforminimo procesas gali užtrukti iki mėnesio, ar kiek ilgiau.

 

Papildomos išlaidos:

  • Dokumentų siuntimas į ambasadą ~ 120 Eur.

Reikalingi dokumentai:
  • Pasas, kuriame būtų ne mažiau kaip 2 laisvi puslapiai vizų skyriuje. Pasas turi galioti ne trumpiau kaip 6 mėn. po išvykimo iš PAR. Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas ir pan.;
  • Dvi nuotraukos ( 35 x 45 mm);
  • Pažyma iš banko apie turimas lėšas (paskutinių 3 mėn išrašas apie pinigų “judėjimą” sąskaitoje anglų kalba);
  • Pažyma iš darbovietės (anglų kalba);
  • Viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas (jei kviečia privatus asmuo, tai papildomai reikalinga kviečiančiojo asmens dokumentų kopija. Kvietimas turi būti patvirtintas PAR policijos);
  • Aviabilietų rezervacijos kopija;
  • Medicininių išlaidų draudimas;
  • Prašymas/aiškinamasis raštas ambasadai;
  • Anketa.

 

Turite klausimų? Skambinkite mums tel.: 8 700 555 25, rašykite el.paštu: info@ZipTravel.lt, užeikite į ZIP Travel biurą KAUNE (Kęstučio g. 57-1) ar VILNIUJE (Klaipėdos g. 7 B - 12) arba užpildykite žemiau pateiktą užklausos formą:




Vizos į PAR







* – pažymėti laukai yra privalomi