Vizos į Kiniją

 

Vizos į Kiniją

Turistinės VIZOS Į KINIJĄ  LR piliečiams
VIZOS TIPAS FORMINIMO TERMINAS KAINA EUR
Vienkartinė viza iki 90 d. (šalyje galima išbūti iki 30 d.) 3-4 D.D. 125
Vienkartinė viza iki 90 d.(šalyje galima išbūti iki 30 d.) 7-8 D.D. 99
Dvikartinė viza iki 180 d. (šalyje galima išbūti iki 2x30 d.) 3-4 D.D. 135
Dvikartinė viza iki 180 d. (šalyje galima išbūti iki 2x30 d.) 7-8 D.D. 111

 

Reikalingi dokumentai :

  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • 1 nuotrauka;
  • Skrydžio bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija;
  • Draudimo polisas kelionės laikotarpiui;
  • Anketiniai duomenys;
  • Papildomai: nurodyti vieną šeimos narį ar giminaitį (motiną, tėvą, brolį, seserį) į kurį būtų galima kreiptis nelaimės atveju Kinijoje (Vardus ir Pavardes, kontaktinio telefono numerį, elektroninio pašto adresą, namų adresą, darbovietės adresą ir užimamas pareigas). Jeigu asmuo yra buvęs Kinijoje, tuomet reikalinga informacija, kada paskutinį kartą buvo.Taip pat nurodyti kokiose šalyse yra buvęs per paskutinius vienerius metus. Nurodyti žmogaus šeimyninę padėtį. Jeigu vedęs ar ištekėjusi, reikalinga: sutuoktinio Vardas ir Pavardė (mergautinė pavardė) bei gimimo data. Reikalinga nurodyti tikslų adresą, kur apsistos Kinijoje. Jeigu pas fizinį asmenį, tuomet nurodyti to žmogaus Vardą, Pavardę, adresą ir telefoną. 

 

KINIJOS verslo VIZA LR piliečiams
VIZOS TIPAS FORMINIMO TERMINAS KAINA EUR
Daugkartinė iki 6 mėn. 3-4 D.D. 260
  7-8 D.D. 230
Daugkartinė iki 12 mėn. 3-4 D.D. 320
  7-8 D.D. 290

 

Reikalingi dokumentai :

  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • 1 nuotrauka;
  • Skrydžio bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija;
  • Senos pasibaigusios vizos kopija;
  • Pažyma iš darbovietės anglų kalba;
  • Anketiniai duomenys;
  • Draudimo polisas kelionės laikotarpiui.

 

Turite klausimų? Skambinkite mums tel.: 8 700 555 25, rašykite el.paštu: info@ZipTravel.lt, užeikite į ZIP Travel biurą KAUNE (Kęstučio g. 57-1) ar VILNIUJE (Klaipėdos g. 7 B - 12) arba užpildykite žemiau pateiktą užklausos formą:




Vizos į Kiniją







* – pažymėti laukai yra privalomi