Vizos į Indiją

 

Vizos į Indiją

 

INDIJOS VIZA LR PILIEČIAMS
FORMINIMO TERMINAS 15-20 D.D.
VIZOS TIPAS KAINA EUR

1-kartinė/ 2-kartinė arba daugkartinė 6-12 mėn. turistinė

190
Verslo 6-12 mėn. 280
Tranzitinė 15 d. 102

 

 Reikalingi dokumentai:

  • Pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • 1 spalvota nuotrauka 5 cm x 5 cm;
  • Anketiniai duomenys;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Viešbučio rezervacijos kopija;
  • Papildomi dokumentai priklausantys nuo vizos tipo.
 
Dėmesio! Įvažiavus / išvažiavus į šalį su turistine viza, kitą kartą vėl įvažiuoti į Indijos Respubliką galima tik po 60 dienų po išvykimo!
 
Turite klausimų? Skambinkite mums tel.: 8 700 555 25, rašykite el.paštu: info@ZipTravel.lt, užeikite į ZIP Travel biurą KAUNE (Kęstučio g. 57-1) ar VILNIUJE (Klaipėdos g. 7 B - 12) arba užpildykite žemiau pateiktą užklausos formą:

 




Vizos į Indiją







* – pažymėti laukai yra privalomi