Vizos į Baltarusiją

 

Vizos į Baltarusiją

 

 BENDROSIOS PASTABOS:

  • Pasas turi galioti mažiausiai 3 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • Pase turi būti ne mažiau nei 2 laisvi puslapiai įklijuoti vizai (į „kitus įrašus“ ar „paso galiojimas“ vizos neklijuojamos);
  • Vizos įforminamos pagal išpirkto draudimo galiojimo trukmę (minimali draudimo suma 10 000 eurų). Draudimo polise turi būti Белгосстрах firmos logotipas;
  • Nuotrauka: 3,5 x 4,5 cm,  spalvota, matinė ant balto fono, ne senesnė nei 6 mėn. Veidas turėtų sudaryti 80 % nuotraukos ploto.
  • Pasas nesuplėšytas, neapdraskytas;
  • Vaikams iki 16 m. reikalingas gimimo liudijimas (originalas), abiejų tėvų pasų kopijos;
  • Anketiniai duomenys: darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyv. adresas, asm. telefonas, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), gimimo miestas ir imigravimo metai į LR (jei gimė ne LR), sutuoktinio duomenys (vardas, pavardė, mergautinė pavardė, gimimo data) - pildoma ZIP Travel biure;
  • BY vizos neperklijuojamos į naujus pasus;
  • Asmenims be pilietybės (turintiems kelionės dokumentą, gyvenanties LR) – reikia originalaus iškvietimo iš Baltarusijos (detalią informaciją tikslinti ZIP Travel biure);
  • Forminant vizas "kapinių lankymas" (dvikartines 12 mėn.) būtina pažyma (originalas) arba pažymos kopija patvirtinta notaro;
  • Baltarusijos konsulatas nedirba kiekvieno menėsio paskutinę darbo dieną, ši diena neįsiskaičiuoja į vizų forminimo terminą.

 

LR PILIEČIAMS
FORMINIMO TERMINAS 2  D.D. 5-6 D.D. PASTABOS
VIZOS TIPAS KAINA EUR
KAINA EUR
Vienkartinė turistinė iki 30 d. 73 45 Galioja pagal draudimą; reikalinga reali (apmokėta) viešbučio rezervacija ant firminio blanko, patvirtinta antspaudu.

Vienkartinė privati iki 30 d.

68 40 Reikalinga Baltarusijos piliečio, pas kurį vykstate duomenys: tikslus adresas ir vardas pavardė bei tikslus balturusiškas tel. nr. ir paso kopija; galioja pagal draudimą.
Vienkartinė tarnybinė iki 30 d. 69 42 Reikalinga Baltarusijos piliečio, pas kurį vykstate duomenys: tikslus adresas ir vardas pavardė bei tikslus balturusiškas tel. nr. bei kur ketinama apsistoti; arba kvietimo kopija.
Dvikartinė privati iki 30 d. 88 51 Reikalinga Baltarusijos piliečio, pas kurį vykstate duomenys: tikslus adresas ir vardas pavardė bei tikslus balturusiškas tel. nr. ir paso kopija; galioja pagal draudimą.

 

Dvikartinė tarnybinė iki 30 d.

 

89

 

53

Reikalinga Baltarusijos piliečio, pas kurį vykstate duomenys: tikslus adresas ir vardas pavardė bei tikslus balturusiškas tel. nr. bei kur ketinama apsistoti; arba kvietimo kopija.

Daugkartinė privati/tarnybinė iki 30 d.

 

145

 

83

Reikalinga Baltarusijos piliečio, pas kurį vykstate duomenys: tikslus adresas ir vardas pavardė bei tikslus balturusiškas tel. nr. ir paso kopija bei kur ketinama apsistoti; galioja pagal draudimą.
Tranzitinė vienkartinė (į vieną pusę) 36 24 Galioja iki 1-3 mėn.; forminant vizą reikia draudimo pirmam įvažiavimui.
Tranzitinė dvikartinė (į abi puses) 46 30 Galioja iki 1-3 mėn.; forminant vizą reikia draudimo pirmam įvažiavimui.
Tranzitinė daugkartinė (pagal RUS vizą) 91 52 Galioja pagal RUS daugkartinę vizą; vairuotojams reikia draudimo.
Tranzitinė daugkartinė 3 mėn. (vykstantiems į Ukrainą)

 

91

 

52

Galioja iki 3 mėn., forminant vizą reikalingas draudimas pirmam įvažiavimui.
Vienkartinė/dvikartinė/daugkartinė iki 30 d. vaikams iki 6 m.  

 

15

Reikalingos abiejų tėvų pasų kopijos ir gimimo liudijimai (originalai); galioja pagal draudimą.
Dvikartinė/daugkartinė tranzitinė vaikams iki 6 m.   15 Reikalingos abiejų tėvų pasų kopijos ir gimimo liudijimai (originalai).
Kapinių lankymas (vienkartinė viza; vizos galiojimo terminas iki 10 d.)   15 Reikalinga pažyma, kad palaidotas giminaitis. Giminystės ryšį įrodantys dokumentai (originalai).
Daugkartinė iki 12 mėn. (pagal giminystės ryšį) 143 83 Reikalingi giminystės ryšį įrodantys dokumentai (originalai); galioja pagal draudimą.
Daugkartinė tarnybinė iki 12 mėn. (direktoriams, vadybininkams, inžinieriams) 146 86 1. Iškvietimas iš BY įmonės originalas;
2. Bendradarbiavimo sutartis (kopija - ant kiekvieno lapo reikia vienos iš įmonių originalaus antspaudo su parašu), sutartyje būtinai turi būti nurodyta iki kada galioja sutartis - konkrečiai nurodyta data pvz. sutartis galioja iki 31.12.2017);
3. Išrašas iš registrų centro apie BY įmonę originalas arba
registracijos pažymėjimas patvirtintas notariškai (originalus
notaro antspaudas ir parašas);
4. Pažyma iš darbovietės ant firminio blanko (žmogus negali pats sau išrašyti pažymos, būtinai turi pasirašyti kitas darbuotojas);
5. Pažyma iš SODROS (Laikotarpis už metus iki šiandien –
vadinasi: Pažyma apie žmogaus valstybinį soc. draudimą; joje turi matytis kokioje įmonėje ir nuo kada dirba darbuotojas);
6. Draudimas.

 

Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 3 mėn. po vizos galiojimo pabaigos;
  • 1 nuotrauka:3,5 x 4,5 cm,  spalvota, matinė ant balto fono. Veidas turėtų sudaryti 80 % nuotraukos ploto.
  • draudimas;
  • anketiniai duomenys;
  • vaikams iki 16 m. visoms vizoms reikia abiejų tėvų pasų kopijų ir gimimo liudijimų (originalų).
 

 

UŽSIENIO PILIEČIAMS (IŠSKYRUS JAV, D. BRITANIJĄ, MALTĄ, ČEKIJĄ, SLOVAKIJĄ, SLOVĖNIJĄ, VENGRIJĄ, JAPONIJĄ, SERBIJĄ)
FORMINIMO TERMINAS 2-3 D.D. 6-7 D.D.

 

PASTABOS

VIZOS TIPAS KAINA EUR KAINA EUR
Vienkartinė turistinė iki 7 d. 165 104 Galioja pagal draudimą; reikalinga reali (apmokėta) viešbučio rezervacija
Tranzitinė vienkartinė (į vieną pusę)
144 84 Pageidautina bilietų kopijos ir draudimas
Tranzitinė dvikartinė (į abi puses)
144 84 Pageidautina bilietų kopijos ir draudimas
Tranzitinė daugkartinė 144 84 Galioja pagal RUS vizą. Reikalingas draudimas.

 Reikalingi dokumentai :

  • pasas, galiojantis mažiausiai 3 mėn po vizos galiojimo pabaigos;
  • 1 nuotrauka: 3,5 x 4,5 cm,  spalvota, matinė ant balto fono. Veidas turėtų sudaryti 80 % nuotraukos ploto.
  • draudimas;
  • anketiniai duomenys;
  • leidimo gyventi LR kopija (jei turite).
 

 

Turite klausimų? Skambinkite mums tel.: 8 700 555 25, rašykite el.paštu: info@ZipTravel.lt, užeikite į ZIP Travel biurą KAUNE (Kęstučio g. 57-1) ar VILNIUJE (Klaipėdos g. 7 B - 12) arba užpildykite žemiau pateiktą užklausos formą:




Vizos į Baltarusiją







* – pažymėti laukai yra privalomi